Bewaar dit citroensap in de koelkast, en drink naast dit citroensap ook nog water, kruidenthee (pepermunt). Frequentie: doe deze citroensapkuur tweemaal per jaar, telkens gedurende gedurende maximum tien dagen. Doe deze gezonde ontgiftingskuur bij voorkeur in het voorjaar en in het najaar. Dranken: drink gedurende deze tien dagen durende ontgiftingskuur geen druppel alcohol, koffie of frisdranken. Voeding: kies voor licht verteerbare voeding zoals kip of vis. Na deze ontgiftingskuur voel je je niet alleen vitaler en opvallend goed in je vel, je zal gemiddeld ook zon zeven kilo aan overgewicht kwijt spelen! Voor een jonge en fluweelzachte huid. Citroenen zijn niet alleen doeltreffend als ontgiftingskuur en om je overgewicht weg te werken.

lichaam ontgiften met citroen op je nuchtere maag. Drink dit drankje voor iedere maaltijd maar drink dagelijks nooit meer dan het sap van drie citroenen. Tip van de diëtiste: Kruidenthee: met het sap van een citroen, twee eetlepels ahornsiroop, 300 ml water en een snuifje cayennepeper heb je voldoende voor de ganse dag!

Waardevolle schil, niet alleen het vruchtvlees van de citroen is bijzonder geneeskrachtig, ook de schil is erg waardevol ter bevordering van je gezondheid! Die bevat allerlei essentiële oliën die de schadelijke gevolgen van de enzymen in je lever tegen gaat en die mede verantwoordelijk is voor de extra aanmaak van de slechte ldl- cholesterol. . Een citroenschil is tevens rijk aan broodnodige voedingsvezels en aan flavonoïden die een sterk antioxiderende werking hebben. . Citroenen helpen je ook ijzer uit vlees te halen. Sprenkel dus voortaan steeds enkele druppels citroensap over ieder gerecht! Citroensapkuur, citroenen zijn dus uitstekend om je lichaam te bevrijden van alle giftige afvalstoffen. Zon citroensapkuur duurt maximum tien dagen en wordt door velen gecombineerd met ahornsiroop. Zon tiendaagse ontgiftingskuur lang is ook uitstekend tegen overgewicht. Gewichtsverlies van gemiddeld zeven kilo is met de citroensapkuur geen uitzondering. Dat is het gevolg van de hoge zuurtegraad van citroensap.

lichaam ontgiften met citroen

Leer hoe je met kokosolie je lichaam kunt ontgiften


Vitamine c, vitamine c is dus het belangrijkste bestanddeel van citroen en citroensap. Het is een van de sterkste antioxidanten die alle toxische stoffen waaronder de erg schadelijke zware metalen als het ware peeling aantrekt en af voert. Deze antioxidanten in citroenen beschermen je tegen vrije radicalen die aan de basis liggen van talloze welvaartsziekten als kanker, hart- en vaatziekten, diabetes en ontstekingsziekten. Vitamine c vertraagt ook je (huid) verouderingsproces. Daardoor is vitamine c bijzonder efficiënt tegen de schadelijke invloed van de ultraviolette stralen van de zon. Neem voor je in de zon gaat bij voorkeur meer dan 1000 mg vitamine. Je zal wel rood worden maar niet verbranden zodat je extra vitamine d aanmaakt. Deze vitamine beschermt je tegen kanker en werkt ook positief op je gemoedsgesteltenis, het stemt je vrolijker. Hoe gezond hoge dosissen vitamine c wel zijn wordt bewezen door het feit dat er hopeloze gevallen van leukemie werden vastgesteld waarbij de patiënt in coma was gevallen en reeds waren opgegeven en die met het toedienen van een vitamine c- infuus compleet genezen werden.

Is je lichaam ontgiften met


Bij een narcose zien we dat mensen na een paar uur ineens in een diepe slaap vallen. Dat niet verwonderlijk is, de reststoffen komen nu in het bloed terecht. De nieren en longen voeren deze stoffen. De volgende dag is men ineens veel fitter. Ik viel zelf direct in een diepe slaap toen ik de techniek aan het ontwikkelen was. Gelukkig had ik het eerst opgeschreven en kon zo nalezen wat ik aan het doen was. Bij het ontgiften van drugs en medicatie: dit zijn stoffen die je hele wezen lam leggen. Dan is er een iets heftigere reactie.

lichaam ontgiften met citroen

Ik gebruik geen hulpmiddelen of medicijnen om te ontgiften. Je bestrijdt geen gif met een ander gif. Men is zeer verbaasd over de reactie van het lichaam. Men voelt meer energie en is zich ineens bewust van de situatie voor het ontgiften. Veel mensen hebben al een detox gedaan maar het heeft niets geholpen. Als aandeel ze dan deze manier volgen dan komt er meteen een flinke reactie op gang. Ik heb de volgende ervaringen met cliënten die op deze manier ontgiften.

Bij het ontgiften van narcose: de cliënt voelt zich meteen in een verhoogde staat van paraatheid. Er is iets veranderd nadat het gif is losgemaakt. Deze fase neemt gemiddeld 10-30 minuten in beslag. Daarna zakt gevoel van verhoogde staat van paraatheid en begint de tweede fase langzaam te starten. Afhankelijk van de conditie van het lichaam, zullen de gifstoffen afgevoerd gaan worden. .

Ontgiften helpt uw lichaam zichzelf

Uiteraard zijn de meeste stoffen ingezet om te helpen en dat doen ze ook. Op de korte termijn zeker. Echter de stoffen hebben een langdurige nawerking en door het sluipende karakter heeft men dat in niet door. Ik behandel mensen voor uiteenlopende vergiften. Samen gaan we op zoek naar clinicas waar de vergifting zit en nemen er vervolgens definitief afscheid van. Cliënten gaan zweten, worden rood en krijgen in heel sommige gevallen korte tijd hartkloppingen. Ook wordt er een soort pompreactie van de organen gemeld. Hierna stroomt het resterende gif, dat niet via de huid kon worden afgevoerd, weg middels de urine.

lichaam ontgiften met citroen

24 effectieve manieren om lichaam

Maar je krijgt geen suiker, het zijn zoetstoffen. Het gevolg is dat je lichaam nog meer stoffen gaat aanmaken om de suikers op te utrecht nemen. Je lichaam gaat dan zetmeel, aardappelen en rijst omzetten in suikers om deze op te slaan. Daardoor word je zwaar in plaats van licht. Dit is zo'n typisch voorbeeld van je lichaam op het verkeerde been zetten. Let er maar eens. Als iemand light drinkt dan is hij/zij te zwaar of wordt dik.

Toch is dat per land verschillend. Zelfs paracetamol, dat hier vrij wordt verkocht, is in de usa verboden. De oorzaak van het verbod is het hoge aantal doden dat daar door paracetamol is gevallen. Een overzicht van veel toegepaste gifstoffen. narcose medicatie en bestraling bij de bestrijding van kanker medicijnen, zoals pijnstillers drugs, afvallen zoals alcohol, wiet, heroïne, cocaïne, xtc etcetera verdovende medicatie (bijvoorbeeld gebruikt door tandartsen) homeopathische middelen fytotherapeutische middelen gebruikt in de kruidengeneeskunde antipsychotische, antidepressieve middelen aspartaam en andere kunstmatige zoetstoffen. De light drankjes zijn eigenlijk niet zo light als we denken. Ze maken je dik. Je lichaam denkt: "ik krijg veel suikers binnen" en maakt dus stoffen aan om die suikers te verwerken.

Hoe gebruik je peterselie en citroen

De meeste mensen lijden aan vergiftigingen zonder het te weten of het zich te realiseren. Wat je in ieder geval kunt doen is het stoppen met het innemen van gifstoffen. Veel e-nummers zijn verdacht en relatief eenvoudig te vermijden. Kijk eens op de App Store en zoek daar naar E-lite. Met deze gratis kennis kun je al veel gevaarlijke e-nummers vermijden. Dat bepaalde e-nummers een toegestane hulpstof is, is wel vreemd. Niet in alle landen zijn deze "hulp"stoffen toegestaan hoofdpijn in het voedsel. Je zou er toch vanuit moeten kunnen gaan dat gif voor alle mensen hetzelfde.

Lichaam ontgiften met citroen
Rated 4/5 based on 669 reviews